Buy Theme
  • 3D Designen
    Tinkercad maakt het mogelijk om met basisvormen
    de mooiste ontwerpen te maken
    Tinkercad

 Van 9 tot 99, voor iedereen!

Design met deze gebruiksvriendelijke programma en onze lessenplannen jouw dromen. Leraren , ontwerpers en kinderen gebruiken het om ideeën tot werkelijkheid te brengen. Wil je het design ook printen? Dat kan, met onze 3D printers. Ga snel aan de slag!

 Intuïtief ontwerpen


Ontwerpen met Tinkercad is net een kinderspel. Laat vormen op het werkvlak vallen en maak gaten om de dingen te maken die je wilt. Gebruik allerlei geometrische vormen! Tinkercad maakt een STL-bestand van jouw ontwerp, een standaardformaat dat universeel wordt gebruikt door 3D-printers en printservices. Zo kun je jouw design uitprinten of uitsnijden.

 Qalbic 3D ontwerp lessen


Tijdens de Qalbic lessen op school of online vanuit huis leer jij werken met Tinkercad. Wij nemen jou mee in elke stap van het 3D ontwerpen tot het vormgeven aan. Zowel handmatig als met 3D printer leer je werken! Onze lessenplannen zijn de ideale manier om verschillende skills uit de 21e eeuwse vaardigheden op te doen en zelfs nog veel meer! Kijk maar hieronder welke vaardigheden je allemaal kunt opdoen kun je niet meer wachten? Stuur ons dan een bericht en wij zullen je verder helpen.