Buy Theme

Over Ons

Ons verhaal

Wij als team Qalbic zijn drie engineering studenten aan de TU Delft. Wij zijn gespecialiseerd in elektrotechniek, natuurkunde, lucht- en ruimtevaarttechniek en informatica. Ons bedrijf is gestart tijdens het eerste jaar van onze vrijwillige programmeerlessen op IBS Ababil. Al snel besloten we om er een specialisatie uit te halen.

Samen met stichting De Nieuwe Generatie zijn wij begonnen om in binnen en buitenland verschillende interessante projecten te doen op het gebied van STEAM.  Wij hebben ervaren hoe jongeren met STEAM geïnspireerd kunnen worden voor wetenschap en technologie. Dit heeft ons ertoe geleid om een bedrijf te starten en daar de educatieve activiteiten uit te breiden. Dit bedrijf is de enige echte Qalbic!

Momenteel zijn onze diensten en producten meer dan alleen programmeerlessen. Wij bieden technische projecten, programmeerlessen, algemene projecten en studentbegeleiding. Onze diensten zijn voornamelijk gebaseerd op STEAM en wij verbeteren voortdurend de kwaliteit van deze lespakketten. Ook leveren we componenten en bouwpakketten. Op deze manier hopen we dat jonge ingenieurs en wetenschappers worden aangemoedigd om in deze onderwerpen te duiken en vaardigheden te ontwikkelen.

Wij produceren educatief materiaal op het gebied van robotica. Wij bieden praktische stagemogelijkheden aan technische studenten op het gebied van Erasmus+ 3D-materiaalproductie, assemblage en programmeren.

previous arrow
next arrow
Slider

Ons Doel

01

Inspireren

Technologie en techniek combineren om de jeugd te inspireren voor de wetenschap

02

Educatie

We onderwijzen volgens STEAM-waarden. Onderwijs veranderen en naar een ander niveau tillen is het doel!

03

Groeien

Samen met onze klanten willen wij groeien en ontwikkelen. Wij geloven dat dit het meest effectieve form van werken is!

04

Verbinden

Wij geloven dat wetenschap de mens verbind. Door vanuit een gemeenschappelijk punt op stap te gaan kunnen we alle verschillen overbruggen!

Ons Team

Head of Engineering
Product Manager
Marketing Director

Heb je nog vragen? Aarzel niet!