Buy Theme

Student counselling

Huiswerkbegeleiding

Ben jij iemand die op de middelbare school zit en moeite heeft met vakken zoals wiskunde, natuurkunde, scheikunde of andere b├Ętavakken? Of zit jij op de basisschool en moet jij je voorbereiden voor de eindtoets? Dan zoek jij op de juiste plek! Het team van Qalbic bestaat uit professionals met verschillende technische achtergronden. Na onze begeleiding zal jij de stof van het vak waar jij mee worstelt beheersen. Daarnaast leren wij jou probleemoplossend te denken om problemen in jouw vak of daarbuiten slim aan te pakken. Dus versla de boeman met onze kennis en jou inzet!

Excellentie

Gaan jouw lessen op school of studie jou te makkelijk af? Dan kan jij bij onze excellentie programma excelleren in de technische vakken! Door jou uitdagen met verschillende projecten of mee te laten doen in toernooien zal je je zelf ontwikkelen in de technische vakken en ook als persoon. Je zult zelfstandig onderzoek kunnen uitvoeren en in teams aan toffe projecten kunnen werken. Aan jou de keus hoe jij je vrije tijd zult benutten!

Studieloopbaan

Moet jij een profiel kiezen op de middelbare school? Of moet jij binnenkort een studie kiezen maar jij weet nog niet waar jouw aspiraties liggen? Wij zullen jou in contact brengen met mensen uit jouw interessegebied om een weloverwogen keuze te maken in studie of profiel. Daarnaast zullen wij 1e jaars studenten begeleiden in het studentenleven om de juiste keuzes te maken en jezelf te ontwikkelen.